Huisje van Moed

Ik word erg gelukkig van kleine dingen en van kamperen. Mijn auto is klein en de meeste caravans doorgaans te wit en te groot. Na veel speurwerk vond ik iets kleins waar ik blij van werd en ook nog mee kon kamperen. Alleen kon ik het nergens kopen.

Ik stuurde mijn veel te handige vader een mailtje met daarin een google search plaatje van een kleine houten caravan (teardrop) met de vraag: ‘Pap, moeten wij dit niet eens gaan maken?” (Lees: ik zeg hoe het eruit moet zien en jij maakt het).

Wat begon als een wild idee is inmiddels uitgegroeid tot het ‘Huisje van Moed’. We doen samen waar we zin in hebben. We bakken eieren voor  het liefst de hele camping, we zingen liedjes op een bruiloft, vertellen verhalen bij een kampvuur of verkopen ijsjes bij de buitenbios.

Zolang we onszelf en andere mensen er blij mee maken.

Het Huisje van Moed komt ook graag langs op festivals, om temidden van de grote mensenmassa mini-ontmoetingen mogelijk te maken. Zodat er – naast je eigen vertrouwde clubje- tenminste nog 1 iemand rondloopt waarvan je de rest van het festival denkt: ‘Hey, jou ken ik!’

Wil je het Huisje van Moed ook ergens voor inzetten? Stuur dan even een berichtje!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.