11 gedachten over “Alleen is ok”

 1. Ik zou me graag aansluiten maar Facebook is een nogo omgeving voor me.
  Jammer dat zoveel mensen Facebook nog gebruiken ‘promoten’😢

  1. Ik ben blij maar ik kan niet op Facebook zijn er andere kanalen om mij zelf lid te maken bij voorbeeld You Tube ??? Ik vind het erg lastig dat gezeur over mijn leven als Happy Single , Ik merk dat het bij mensen vraagtekens op roept als of er iets mis met mij moet zijn ze kunnen het niet plaatsen ik wel hokje ik moet.

  1. Net je verhaal gehoord in Spijkers Met Koppen, het was zó herkenbaar. Het lijkt alsof een groot deel van de bevolking met huisje, boompje, beestje en 2.4 kinderen er zich geen voorstelling van kunnen maken dat je ook gewoon single kan zijn. Dat constante gevroed in je privé leven. Toevallig of niet, ik ken veel mensen die single zijn. Alleen zijn betekent niet automatisch eenzaam zijn. Heel veel succes met je initiatief, all for one, one for all😀

  1. Alleen is oké, ik ben het daar helemaal mee eens. Ik bots als alleenstaande ook vaak tegen het echtpaarnorm op in onze samenleving. Wat goed dat hier nu aandacht aan besteed wordt. Het is dat ik geen facebook meer heb, anders had ik me ook aangesloten.

 2. Alleen is oké, ik ben het daar helemaal mee eens. Ik bots als alleenstaande ook vaak tegen het echtpaarnorm op in onze samenleving. Wat goed dat hier nu aandacht aan besteed wordt. Het is dat ik geen facebook meer heb, anders had ik me ook aangesloten.

 3. Ik ben echt zo blij hiermee met dit initiatief, ik merk het ook vooral als ik het met mensen in mijn omgeving heb over op vakantie gaan en dan vaak de vraag krijg met wie ga je en als ik dan antwoord dat ik alleen ga, zeggen ze oh lijkt je dat niet saai. Nee dat lijkt me niet saai. Ik kan mezelf prima vermaken en ik kan zelf bepalen wanneer en waar ik wat ga doen, alsof er al vanuit wordt gegaan dat ik een saaie vakantie ga hebben of dat ik zelf saai ben. Ook met betrekking tot kortingen en vooral de vakantietarieven inderdaad is dat nog de meest oneerlijke.

 4. Nog niet zo single na heel lang een relatie, mijn vriezer zit propvol en besef me nu pas de discriminatie van singles! Goed initiatief voor bewustwording en leuk je te horen bij spijkers met kopen! Petitie gelijk getekend!!

 5. Uitstekende actie, net item van NOS over alleenstaanden gezien. Gek dat onze wet- en regelgeving nog zo ouderwets is!
  Geen FB meer, dus daar kan ik me niet aansluiten.
  Alle goeds, Andrea

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.